GreenValley

digitblog

Új weboldalak érkeztek

Új weboldalak érkeztek

Három új weboldallal készültünk el a napokban.

Két egészségügyi és egy GDPR oldalt készítettünk el a megrendelők legnagyobb megelégedésére.
Részükről is fontos volt a reszponzivitás, mint megjelenési forma. Tisztában vannak vele, hogy az oldalukat elsősorban telefonról fogják olvasni.

Nagyon pozitív, hogy egyre több olyan vállalkozó és cég van, akik odafigyelnek arra is, hogy ne csak a laptopon, asztali monitorokon legyen szép és informatív a közölt tartalom, hanem a mobil eszközökön is. Tudják, hogy az emberek többsége a kezében, zsebében tartja azt az eszközt, amivel el tudja őket érni. Ellenben még jócskán akad olyan is, aki úgy gondolja, hogy jó az, ami van. Igaz, hogy  4-5 évvel ezelőtt készült, hogy a mobileszközökön nem olvasható, hogy már nem a kor igényeinek megfelelő, de akkor is jó, mert jó, mert csak.

Mi azt valljuk – elégedett megrendelőinkkel egyetemben – , hogy kötelező olyan oldalt használni, ami jól, szépen és olvasható módon jelenik meg MINDEN platformon. Nem mindegy, hogy a te szolgáltatásod – terméked jut el első körben az leendő ügyfeledhez, vagy a konkurenciádé. A jó hír viszont az, hogy ezzel Neked nem kell sokat foglalkoznod. Hozol egy döntést és mi adjuk a megoldást neked.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

GreenValley

Digital solutions

  • +36 30 200 9332
  • hello@greenvalley.hu