GreenValley

digitblog

Kötelező weboldal vállalkozások, vállalatok részére!

Kötelező weboldal vállalkozások, vállalatok részére!

2019 február végén jelent meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) versenyképességi programja, mely több mint 330 javaslatot tartalmaz annak érdekében, hogy a magyar gazdaság növekedési üteme tartósan haladja meg a 4 százalékot.  Magyarországon ma minden negyedik vállalatnak nincsen honlapja.” A tervezet szerint “a cégbejegyzéshez, illetve nyilvántartásban maradáshoz (adószámhoz) feltételként elő lenne írva, hogy minden cégnek legyen weboldala. A vállalati honlap kötelezővé tételének tervét, létjogosultságát igazolja, hogy jelenleg Magyarország vállalkozásainak közel 25 %-a nem rendelkezik saját weboldallal. Számos kutatás, tanulmány, cikk ír arról mennyire fontos, és milyen előnyökkel jár egy vállalkozás számára, ha igényes, informatív és minden szempontból felhasználóbarát weboldala van. 

A Grenvalley Digital Agency csapata minden ügyfelének olyan weboldalt készít, mely minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak arculat, működés, megjelenés és keresőoptimalizálás szempontjából is. Felhasználóbarát és reszponzív weboldalakat ,webáruházakat készítünk megrendelőink számára.DE EZ NEM MINDEN! Olyan komplex online Rendszereket készítünk, melyeknek természetesen részük egy jól felépített megjelenési felület is.

Milyen előnyökkel jár majd, ha minden vállalkozásnak kötelező céges weboldala lesz?

 • Minden cégnek és vállalkozásnak lesz saját weboldala, ez nagyban megkönnyíti majd a keresést a szolgáltatást, terméket keresők számára.
 • Alapvető információkat, elérhetőségeket találhatunk meg minden vállalkozásról a saját céges weboldalán.
 • Néhány kattintással utána tudunk nézni egy-egy szolgáltatónak, társas vagy egyéni vállalkozásnak.
 • Vállalkozóként, cégvezetőként rögtön meg tudjuk ismerni leendő partnerünk legfontosabb adatait.
 • Magánszemélyként azonnal pontos információhoz juthatunk egy vállalkozásról, elérhetőségekről.

Miért jó egy vállalkozásnak, ha van weboldala?

Egy vállalkozás számára – annak méretétől függetlenül – elengedhetetlen, hogy valamilyen formában elérhető legyen az interneten. Az online megjelenésnek különböző fajtái vannak, számos felületet használhatunk cégünk, tevékenységünk népszerűsítésére, de a leginkább elterjedt megoldás a céges weboldal. Ezeket kiegészíthetjük közösségi média felületekkel, vagy akár web áruházzal, a lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésünkre annak érdekében, hogy megmutassuk magunkat a weben. A Greenvalley Digital Agency ezt egészíti ki saját szolgáltatásaival.

Milyen információk szerepeljenek mindenképpen egy céges weboldalon?

 • Logó – általában a céges honlap felső részében helyezik el a vállalkozás védjegyét, logóját.
 • Bemutatkozás – mindenképpen célszerű, még ha csak egy rövid, néhány soros bemutatkozás is a weboldalon, a legfontosabb információkat adjuk át a látogatóknak vállalkozásunkról.
 • Elérhetőségek – alapvető tartalomnak kell lennie annak érdekében, hogy fel tudják velünk venni vagy munkatársainkkal a kapcsolatot. Telefonszám(ok), email cím(ek), telephelyek.

Milyen egyéb információkat célszerű még megjeleníteni a vállalkozásunk weboldalán?

 • Szolgáltatások – fontosnak tartjuk, hogy cégünk szolgáltatásairól írjuk egy rövidebb, hosszabb leírást a weboldalunkon.
 • Hírek – időnként megoszthatunk olyan információkat, újdonságokat a tevékenységünkről, munkavégzésünk során történt eseményekről, melyek hasznosak lehetnek látogatóink, ügyfeleink számára.
 • Blog – szakmai cikkek, írások, vélemények, tesztek, összehasonlítások színesíthetik céges weboldalunkat, ezáltal valóban hasznos információt tudunk adni felhasználóinknak.
 • Referenciák – bizalmat ébreszt, gyakorlati példát mutat a látogató számára, ezzel szinte pontosan meg tudjuk határozni milyen típusú és nagyságrendű ügyfelek igényeit tudjuk kielégíteni.
 • Ajánlatkérés – nagyon hasznos funkció ! lehet a cég weboldalán, ha a látogató a tájékozódás után rögtön – néhány mező kitöltésével – ajánlatot tud kérni. 

MI a Greenvalley Digital Agency csapata a rendszert úgy építettük fel, hogy a cégvezető naprakész, személyre szabott információkkal tudja ellátni az ügyfelét úgy, hogy a Rendszer akkor is dolgozik, miközben a Vezető tárgyal, pihen, esetleg a szabadságát tölti. Nem kell a géphez nyúlnia, minimálisra csökken a felesleges kérdésekre adott válaszok száma.

Látogasson el weboldalunka, és vegye fel velünk a kapcsolatot a további személyre szabott tájékoztatás céljából.

https://greenvalley.hu/

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

GreenValley

Digital solutions

 • +36 30 200 9332
 • hello@greenvalley.hu