“Küldetésünk a cégedet versenyképesebbé, sikeresebbé tenni a piacon azáltal, hogy egy könnyen kezelhető, gyorsan bevezethető webes megjelenést ágyazunk be céged működésébe, amellyel mérhetően növekszik az értékesítési hatékonyságod.”

Dr. Kromek Lóránd

Ortopéd traumatológus, kézsebész, lábsebész szakorvos

Dr. Kromek Lóránd vagyok, balesetisebész, ortopédsebész, kéz-és lábsebész specialista. Ha ide tévedt, az azt jelenti, hogy hallott már valahol rólam, vagy valamilyen problémával küzd, amire megoldást keres és az internet kereső az általam nyújtott szolgáltatások között találhatott valamit, amely Önnek segítség lehet.

Más szavakkal mozgásszervi betegség miatt hozzáértő, megbízható szakembert keres. Ha így van, akkor jó helyen jár. Keressen fel rendelésemen, beszéljünk róla!

 

  • +36 30 200 9332
  • hello@greenvalley.hu

Tilos a GREENVALLEY.HU részeinek vagy egészének a Tornado Twins Kft. engedélye nélkül bármilyen formában történő reprodukálása, tárolása, közlése, programhasználati célokon kívül egyéb okokból történő felhasználása.

A GREENVALLEY.HU készítése során a Tornado Twins Kft a legnagyobb gondossággal járt el. Ennek ellenére hibák előfordulhatnak, melyek javítása a következő kiadásban történik. A Tornado Twins Kft nem vállal felelősséget a GREENVALLEY.HU rendszerben előforduló indirekt hibákért, hiányosságokért.