GreenValley

Digital solutions

Hogyan készül el a felület?

  1. Elküldöd nekünk emailben a leendő oldaladdal kapcsolatos vágyaidat, elképzeléseidet
  2. A kapott információk alapján elkészítjük az árajánlatot, melyet vissza küldünk.
  3. Megkötjük a szerződést, mely részletesen tartalmaz mindent, amire szükséged és szükségünk van, majd megtörténik az előleg átutalása (50%)
  4. Ezek után már mindent tudunk. Ismerjük a  funkciót, melyet a weboldaladnak szánsz, a tartalmakat, amiket meg kívánsz mutatni a látogatóidnak, elkezdődik a munka.
  5. Elkészítjük az oldal látványtervét. Látod a dizájnt, a vázat, a struktúrát. Természetesen a szövegeken Te dolgozol, melyben segítünk, nem hagyunk magadra.
  6. Miután elkészültünk, modosítottunk még pár adatot, tartalmi részt, felkerül az oldalad a végleges helyére és jöhet egy hetes tesztelés.
  7. Az oldal a tesztüzem után elindul. Figyelemmel kísérjük a működését, odafigyelünk a biztonságra, napi szintű adatbázis mentést hajtunk végre. A háttérben tovább dolgozunk.

LandingDigit

bruttó 119 500 Ft-tól

Azoknak ajánljuk ezt a csomagunkat, akik célzottan, akár kevés tartalommal szeretnének bemutatni egy-egy céget, szolgáltatást, vagy terméket.

Tökéletes megoldás lehet akár időszakos marketing kampányok futtatására is, mivel alacsony költséggel és gyorsan felépíthető. Ajánljuk továbbá azoknak a vállalkozóknak, akik egyszerűen szeretnék kereshetővé tenni cégüket a neten.

DigitalKKV

bruttó 199 500 Ft-tól

Első sorban azoknak a kis,- és középvállalkozóknak ajánljuk, akik új weboldalt készíttetnének, vagy a már meglévő online megoldásukat szeretnék korszerűsíteni, még működőképesebbé tenni.

Azoknak is ajánljuk, akik a piac egyik legjobb ár/érték arányú megoldását keresik és szeretik, ha a rendszerük rugalmas, könnyen kezelhető, nyílt forráskódra épül és továbbfejleszthető. Ha egy gyorsan-megtérülő rendszert szeretnél, ami valóban konvertál és általános igényeknek tökéletesen megfelel, SEO-ready, kampányok futtatására alkalmas.

Ezen felül még esztétikailag is versenyképesebbé, egységesebbé tesz téged a saját piacodon belül.

DigitalBUSINESS

bruttó 399 500 Ft-tól

Azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánljuk, akik az ötletüket a lehető legjobb színvonalon szeretnék megvalósítani. 

Azokat az igényeket fedjük le a csomag keretein belül, amiket csak célspecifikus rendszerekkel lehet megoldani. Azok számára, akiknek nem elég a “belépő szint” és az ötlet sikeressége nagyban múlik a professzionális kivitelezésen. Akik online jelenlétükre befektetésként tekintenek és biztos technikai háttérrel, stabil alapokon szeretnének komplex és profittermelő megoldásokat létrehozni ( webshop, foglalások, kiemelt ügyfélkapcsolatok). Ezen felül azoknak javasoljuk, akik újszerű és az általánostól eltérő online jelenlét kialakítására törekednek.

GreenValley

Digital solutions

  • +36 30 200 9332
  • hello@greenvalley.hu